torsdag 16 februari 2012

Husförsäljning....

Vi har tagit ett väldigt svårt beslut om att sälja vårt underbara hem... Detta pga att vi hittat ett annat hus som kommer att passa oss bättre. När vi fått lägga ner lite tid, pengar och framförallt kärlek på det, kommer vi få det minst lika mysigt som vi har det nu.
Kram Malena

2 kommentarer:

Annas vita hus sa...

Nämen vad roligt att du hittat till mitt lilla inlägg! :) Ert hus är verkligen oerhört vackert och rena drömmen! Just känslan av att det är mitt i staden men ändå lugnt på innegården. Nu kanske det inte är så himla mycket liv i Torshälla, men du förstår hur jag menar! ;) Hur länge har ni bott där? Hur mycket har ni renoverat? :)

Får hoppas att ni kommer trivas lika bra på nya stället!

Mallan sa...

Hej!
Ja, det var din kusin Jenny som tipsade mig. ;)
Vi har bara bott här i snart två år och trodde att det var för alltid, men saker och ting händer och ett annat hus dök upp som är lite större och inte alltför långt ifrån här. Det kommer bli toppen.
Det är som det ser ut på bilderna, en liten idyll. Vi har en jättebra sammanhållning i vår förening och alla värnar om det gamla vi har äran att förvalta. Det andra huset är också ett K-märkt hus, kommer att bli kul att fixa till det där också. :)
Ha det så bra! Malena